Опубліковано: 11 Квітня, 2022. Переглядів: 900


Про Зеленського, Кіма й Арестовича: Jerry Heil випустила трек зі словами Сердючки (ВІДЕО)

Українська співачка Jerry Heil презентувала новий трек, який присвятила топовим українським політикам і Збройним Силам України. Напочатку композиції звучать слова з номера артиста Андрія Данилка “Геть з України, москаль некрасівий”, який він виконує в образі Вірки Сердючки.

За словами Jerry Heil саме цей фрагмент і надихнув її на створення пісні. Про це пише ГПУ.

У композиції виконавиці згадуються українські політики: президент Володимир Зеленський, губернатор Миколаївської ОДА Віталій Кім, радник глави ОПУ Олексій Арестович і воїни зі Збройних сил України.

“Трек з назвою ”Jerry Heil feat. ВІРКА СЕРДЮЧКА” завжди був моєю мрією, але й подумати не могла, що створю це під час війни! Відео “Геть з України, москаль некрасівий” матері українського стендапу Вірки Сердючки надихнуло мене взяти цей фрагмент за семпл і створити пісню на славу сучасним козакам: Зеленському, Кіму та Арестовичу і, звісно ж, народу України! Хто не шейрить, той москаль!”, — написала Jerry Heil.

У ролику політики та вояки ЗСУ постають героями мультика про козаків.

Також у пісні Jerry Heil згадуються мемні історії, які стали доказом української незламності. Так, співачка пригадала, як роми вкрали танк російських вояків, історію про киянку, що збила ворожий дрон банкою консервації.

У публікації в Instagram співачка поділилась, що ресурс тричі заблокував ролик на її сторінці.

“Цього разу я вирізала фрагмент, де немає слова “москаль”, – написала Jerry Heil.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...