Опубліковано: 11 Квітня, 2022. Переглядів: 875


У ВМС США назвали два українських міста, які можуть стати наступною жертвою агресії ворога

Російська сторона діє непередбачувано та нелогічно, при цьому РФ може готувати удар по цих двох містах.

Два українських міста можуть стати наступними жертвами збройної агресії ворожої армії. Російська сторона діє непередбачувано та абсолютно нелогічно, при цьому РФ може готувати удар по Дніпру та Одесі з метою їхнього захоплення.

Про це в ефірі телемарафону заявив капітан першого рангу у відставці військово-морських сил США Гаррі Табах, пише Суспільне.

«Росія діє непередбачувано, нелогічно, і пояснити їхні дії неможливо. Вбивство заради вбивства, такий культ смерті. І своєї і чужої. Незрозумілі ці дії. Очікувати можна всього, і до всього треба готуватися», — наголосив військовий.

На його думку, Генштаб України діє набагато грамотніше, ніж це робили під час підготовки до нападу військові РФ.

«Зараз для мене видно, і що кажуть мої товариші — і українські, і американські військові, що є такі симптоми, що Росія показує, що хоче поділити Україну, зробивши сильний удар по Дніпру і Одесі. І ось ці розвідувальні польоти, і розвідка, що у них є. І видно, що ваші ЗСУ також до цього готуються. Зараз усі працюють на час. В усіх мало часу», — зазначив військовий.

Гаррі Табах  додав, що обидві сторони діють в умовах браку часу.

«У росіян мало часу перегрупуватися та сколотити якесь військо, кинути його. І українці — часу у них також мало. Зараз кожна година, кожна хвилини, секунда — це життя українців та військових», — підсумував він.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...