Опубліковано: 11 Квітня, 2022. Переглядів: 683


Ворожа техніка стоїть близько до кордону України: подробиці

Військова техніка російських окупантів стоїть поблизу кордону України неподалік від Сумщини.

У Київській, Чернігівській та Сумській областях захисники відновлюють контроль за державним кордоном, повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко у медіа-центрі “Україна”.

Про це передає “Українська правда”.

За його словами, прикордонники разом із ЗСУ обстежують ділянки кордону. На оеремих із них вдалося вийти на лінію кордону, але робота ще триває. Окрім цього, є небезпека мінування місцевості. Військовослужбовці виявляли у прикордонні танкові снаряди. По той бік кордону працює укрїнська розвідка.

“На тих ділянках, де нам вдалося виходити, ми не спостерігали поки техніки. Але, звісно, є інформація, особливо по Сумській області, що все-таки техніка ворога залишається на певній близькості до кордону”, – каже Демченко.

Він також додав, що з російського боку здійснюються певні фортифікаційні заходи поряд кордону, що також несе подальшу небезпеку для військовослужбовців Держприкордонслужби, якщо вони будуть фактично патрулювати кордон так, як це було раніше.

“Тому ми цього не допускаємо, а зі свого боку також створюємо необхідні умови для того, щоб з нашого боку вівся контроль за кордоном, але була безпека в першу чергу для військовослужбовців”, – зазначив речник.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...