Опубліковано: 9 Квітня, 2022. Переглядів: 3143


Угорський прем’єр Орбан вважає, що різанина в Бучі могла бути інсценуванням – ЗМІ

Європейським політиком, який вимагав надати докази того, що “Різанина в Бучі” не була інсценуванням, виявився прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Про це повідомляє “РБК-Україна” з посиланням на обізнане джерело.

“Так, це Орбан”, – відповіло воно на питання, чи мав президент Володимир Зеленський на увазі угорського прем’єра, коли говорив про цей випадок.

Зазначимо, після відступу російських військ з цього міста виявили десятки загиблих мирних жителів. Світова спільнота обурилася свідченнями російських злочинів, оскільки у частини загиблих були зв’язані руки, вони були розстріляні. За останніми даними, за час російської окупації загинули понад 350 жителів Бучі.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю Bild розповів, що його приголомшила позиція прем’єр-міністра однієї з європейських країн, який допустив, що” Різанина в Бучі ” могла бути нібито інсценуванням і вимагав доказів причетності Росії. При цьому український президент не став розкривати ім’я цього політика.

Читайте також: У Польщі порадили прем’єру Угорщини звернутися до офтальмолога


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...