Опубліковано: 5 Квітня, 2022. Переглядів: 3609


Обстрілами мирних українських міст і сіл крилатими ракетами “Калібр” керує уродженець України (ФОТО)

Обстрілами мирних українських міст і сіл крилатими ракетами “Калібр” керує Григорій Бреєв, який народився у Вінницькій області. Він командує фрегатом “Адмірал Макаров” Чорноморського флоту РФ.З якого під безпосереднім керівництвом зрадника запускають ракети, що вбивають мирних українців, зокрема дітей. На сайті Головного управління розвідки МОУ виклали паспортні дані Бреєва, а також індивідуальні податкові номери його, дружини й батьків.

Раніше Бреєв служив у Збройних силах України, але зрадив присягу 2014 року, коли Росія окупувала українські Крим і Севастополь.

“Бреєв Григорій Олександрович, командир фрегата “Адмірал Макаров” (на посаді з 2016 року), капітан 1-го рангу. Під безпосереднім керівництвом Бреєва з борту корабля випускають крилаті ракети “Калібр” у цивільні об’єкти на території України, що призводить до загибелі мирного населення, зокрема дітей”, – повідомили українські розвідники.

Зрадник народився 31 січня 1979 року в селищі Кірнасівка Тульчинського району Вінницької області. Зареєстрований за адресою: Вінницька область, Черенівський (Могилів-Подільський) район, село Бабчинці, вул. Зірка, 6. На військову службу Бреєва, випускника Севастопольського ВМІ імені Нахімова, призвали 1996-го. Служив у лавах ЗСУ спочатку на посаді офіцера Південної військово-морської бази (в/ч А2506, смт Новоозерне (Донузлав), 2006 рік). Опісля – командував корветами “Луцьк” і “Тернопіль”. Незадовго до окупації Криму Росією Бреєв обіймав посаду командира Севастопольської військово-морської бази (в/ч А4408) у званні капітана 2-го рангу. Коли Росія розпочала захоплення Криму, Бреєв став одним із багатьох зрадників, які перейшли на службу до окупантів.

Остання відома адреса проживання зрадника в Криму: Євпаторія, вул. 5-те Авіамістечко, 30, корп. В, кв. 4. Одружений з уродженкою Севастополя Бреєвою (Шумей) Мариною Олександрівною, зареєстрованою в Севастополі за адресою вул. Косарєва, будинок 8, кв. 22. За цією ж адресою мешкають її батьки.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...