Опубліковано: 5 Квітня, 2022. Переглядів: 1187


“Бачив Бучу, розірваних дітей” – російські полонені переходять на бік України

Російські військовополонені здаються в полон, щоб стати до лав легіону “Свобода Росія”.

Лише за добу 300 осіб виявили бажання воювати проти Путіна та його режиму.

Про це під час брифінгу розповіли військовополонені окупанти, передає кореспондент Gazeta.ua.

“Я бачив Бучу. Бачив ті жахи, які творить Росія.

Бачив розірваних дітей. Це дівчатка, яким і 10 років не було. Вступив, щоб зупинити загибель мирних людей. А також військових з обох сторін”, – розповів росіянин, якого взяли в полон мирні жителі.

Потрапити в Легіон можна лише одним шляхом – скласти зброю і здатись у полон. Також вступити в легіон можна через будь-яке посольство України в інших країнах. Або ж приїхати в Україну та звернутися до ЗСУ.

Далі треба пройти детектор брехні, перевірку у психологів. Увагу приділяють моральним і фізичним якостям. Далі комісія ухвалює рішення.

У легіоні вже є дійсні та відставні військові РФ. Також білоруси.

“Я військовий РФ. Як і більшість, мене відправили на територію України для виконання спецоперації, які нам казали наше командування. Я багато усвідомив, коли потрапив у полон. Зрозумів, що це не спецоперація. Триває повномасштабне вторгнення в іншу країну з метою встановлення своєї влади й режиму. Коли мене перевозили, я бачив знищені Бучу, Гостомель, Ірпінь. Стерті з лиця землі. Інфраструктура повністю розгромлена. Це справжній геноцид. Тому я вирішив вступити в легіон “Свобода Росії”. Насамперед для того, щоб побороти путінсько-фашистський режим у себе вдома, у своїй країні, щоб забезпечити щасливе майбутнє для своїх дітей”, – сказав інший доброволець.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...