Опубліковано: 19 Жовтня, 2020. Переглядів: 1964


Степан Деркач придбав велику кількість спортивного інвентарю для дорослої і дитячої футбольних команд села Бороняво на Хустщині (ФОТО, ВІДЕО)

Нещодавно до відомого закарпатського мецената Степана Деркача звернулася футбольна команда із хустського Боронява з проханням посприяти у придбанні спортивного інвентарю.

Про це пише Дзеркало Закарпаття із посиланням на пресслужбу С.Деркача, котрий багато років поспіль докладає максимум зусиль, аби на його рідній Хустщині покращувалася матеріальна база у школах, дитячих садочках, закладах культури, у сфері спорту.

Тому й радо відгукнувся на звернення спортсменів. Як результат – доросла та дитяча футбольні команди села Бороняво матимуть сучасний якісний спортивний інвентар.

Так, С.Деркачем закуплено кілька комплектів футбольної форми, м′ячі, сітку для воріт, координаційну драбину-доріжку для тренувань, футбольну атрибутику, іншу спортивну екіпіровку на суму понад 30 000 грн.

Степан Деркач переконаний: якщо ми хочемо мати здорове підростаюче покоління, воно повинне бути загартованим.

«Втілюючи в життя ініціативи в напрямку розвитку фізичної культури та спорту, я чітко розумію, що спорт – рушійна сила, що об’єднує, дає стимул жити та працювати, надихає на великі справи та звершення. І, вкладаючи кошти у розвиток спорту та підтримуючи спортсменів, ми з вами на правильному шляху», — зазначив Степан Деркач.

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...