Опубліковано: 27 Березня, 2022. Переглядів: 1721


Путін розглядає “корейський” сценарій для України – розвідка

Президент Росії Володимир Путін можу спробувати розділити Україну за “корейським” сценарієм. Контролювати усю державу він не може.

Після невдач під Києвом і неможливості повалити українську владу, Путін змінює головні оперативні напрямки – це південь і схід, заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Про це пише ГПУ.

“Є підстави вважати, що він розглядає “корейський” сценарій для України. Тобто, спробує нав’язати лінію розподілу між неокупованими та окупованими регіонами нашої країни. Фактично – це спроба створити в Україні Північну та Південну Кореї”, — сказав Буданов.

Для росіян досі важливо створити сухопутний коридор до Криму, але стикнувся із проблемою – незламним Маріуполем, який скував значні сили ворога, додав генерал.

“Загарбники спробують сколотити окуповані території в єдине квазідержавне утворення, яке протиставлятимуть незалежній Україні. Ми вже бачимо намагання створити “паралельні” органи влади на окупованих територіях і примусити людей відмовитися від гривні. Можливо, вони захочуть про це поторгуватися і на міжнародному рівні. Але опір і мітинги наших громадян на окупованих територіях, контратаки ЗСУ і поступове звільнення — суттєво ускладнює реалізацію планів ворога”, – розповів керівник ГУРу.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...