Опубліковано: 22 Березня, 2022. Переглядів: 1893


Росіяни за день 80 разів вилітали з території Білорусі бомбити Україну, – ЗСУ

22 березня противник здійснив понад 80 літаковильотів у бік України. Зокрема, Росія використала аеродроми сусідньої Білорусі.

Про це повідомили в щоденному зведенні Генштабу ЗСУ.

У повідомленні вказали, що від ударів російської авіації постраждали військові та цивільні об’єкти.

“Не досягаючи успіху, ворог продовжує завдавати ракетно-бомбові удари з використанням засобів повітряного нападу по об’єктах військової та цивільної інфраструктури у Житомирській, Київській, Чернігівській, Харківській та Донецькій областях. Противник здійснив понад 80 літаковильотів, зокрема 29 з аеродромів Барановичі та Бобруйськ, що розташовані на території республіки Білорусь”, – написали в зведенні.

До нанесення ударів по об’єктах залучались літаки бомбардувальної, штурмової та винищувальної авіації. З метою ведення повітряної розвідки об’єктів на території України ворог задіяв п’ять літаків-розвідників.

Водночас кораблі РФ продовжують перебувати в акваторії Чорного моря.

“В Чорноморській та Азовській операційних зонах кораблі військово-морського флоту Російської Федерації виконують завдання у визначених районах Чорного моря. У північно-східній частині Азовського моря для підтримки дій наземного угруповання окупаційних військ продовжують перебувати до 5 кораблів різних типів”, – написали в зведенні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...