Опубліковано: 22 Березня, 2022. Переглядів: 908


82-річному уродженцю Закарпаття Йожефу Сабо зробили операцію під обстрілами в Києві

Легендарний гравець київського “Динамо” Йожеф Сабо підтримав Україну, на яку напала Росія. Зараз колишній тренер збірної України відновлюється після операції, яку зробили під обстрілами в Києві.

“Напередодні мені зробили операцію в Інституті хірургії та трансплантології імені Шалімова. Я вже тут три тижні. На щастя, все минуло успішно. Незабаром обіцяють виписати і я зможу повернутися додому.

Це було планове хірургічне втручання. Я ліг завчасно, пройшов відповідну підготовку. А тут розпочалася війна. Все ж плани вирішили не змінювати.

За вікном у вас тиша і спокій? Вибухів не чутно? Інколи. Лікарня розташована у напрямку Житомирської траси, загалом безпечно. Чогось надзвичайного, на щастя, неподалік не відбувається.

Мені телефонували з Будапешта, інтерв’ю записували. “Приїжджай до нас в Угорщину”, – пропонували. Дають квартиру, обіцяють всі умови. Я відповів категорично: “Нікуди я не хочу їхати”. Я вийду зі стін клініки й допомагатиму людям, які потребують цього. У когось немає житла, декому нема що їсти. Як зможу, так і допомагатиму. Я залишаюся в Києві. І нікуди не хочу їхати”, – розповів Сабо в коментарі “Футбол 24”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...