Опубліковано: 21 Березня, 2022. Переглядів: 2066


Ліквідованих окупантів РФ звозять на м’ясокомбінат в ОРДЛО

На окуповані території Сходу України постійно прибувають важкопоранені та вантажі з тілами російських військових. Через це серед особового складу поширюються чутки й панічні настрої.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“На м’ясокомбінат Луганська привезли 16 знищених “мобілізованих”.

Один із них – син директора 33-ї середньої школи Луганська. Рідним не повідомляють жодної інформації щодо місця та обставин загибелі”, – додали в Міноборони.

“Мобілізовані” до складу 1-го армійського корпусу окупаційних військ вирізняються вкрай низьким морально-психологічним станом і мають застаріле спорядження. Екіпірування зразка 1974-го, захисні шоломи 1971 року, підкреслили у відомстві.

Попри це російські загарбники продовжують “мобілізацію” на окупованих територіях Донецької та Луганської областей. До лав окупаційної армії активно залучають студентів.

“Усіх учнів Луганського залізничного технікуму офіційно викликають до навчального закладу для “реєстрації”. Кому вже виповнилося 18 років особисто телефонує директор училища. Аналогічна ситуація в Луганському медичному університеті – у закладі оголосили про обов’язкове прибуття та реєстрацію студентів старших курсів”, – інформує українська розвідка.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...