Опубліковано: 28 Листопада, 2020. Переглядів: 301


Гороскоп на 30 листопада – 6 грудня

Овен. На початку тижня завершите масу справ. Ці дні дадуть енергію і свіжі ідеї щодо вирішення давніх проблем. Очікуйте добрі новини в фінансовому плані. Кінець тижня принесе успіх в особистому житті самотнім.

Телець. Це час великих звершень у професійному плані, але потрібна велика самовіддача й відповідальність. Вашу ініціативність оцінить керівництво, вірогідні підвищення або премія. У п’ятницю не зловживайте алкоголем.

Близнюки. Неймовірна інтуїція допоможе вирішити різні проблеми. Люди творчих професій відчуватимуть велике натхнення. Добрий час почати власну справу. У п’ятницю розберіться з давно відкладеними справами.

Рак. Цей період подарує відмінний настрій. В особистому житті очікуються зміни на краще, особливо пощастить вільним представникам знака. У фінансовому плані тиждень успішний для всіх, хто шукає підробітків.

Лев. Можете розслабитися: вам практично не доведеться докладати зусиль для вирішення професійних завдань. 30 листопада ваше красномовство допоможе завести корисні знайомства. Обміркуйте майбутні проєкти.

Діва. Тиждень неоднозначний. Деякі неприємні події перетворяться в успішні, а ті, що обіцяють удачу, можуть розчарувати. Уважніше ставтеся до роботи, перевіряйте виконане. Вихідні порадують у всіх сферах життя.

Терези. Буде багато приємних сюрпризів. Ви визначитеся в прийнятті важливих рішень і відчуєте впевненість у собі. Самотні можуть сподіватися на початок нових стосунків. У професійній сфері теж гарні перспективи.

Скорпіон. З’являться нові знайомства й корисні зв’язки, але вони принесуть успіх не скоро. Середина тижня дозволить поліпшити фінансове становище, можливо, вам повернуть давній борг. Вихідні дні обіцяють гарний настрій.

Стрілець. Стежте за словами в спілкуванні з друзями: зайва критичність або сарказм можуть призвести до сварки. Середина тижня пройде в повсякденних справах, але не бажано перенапружуватися фізично.

Козеріг. Не очікуйте змін або якихось значущих подій. У першій половині тижня рекомендується зайнятися підбиттям підсумків, постарайтеся завершити старі справи й почніть готуватися до нового етапу в житті.

Водолій. Понеділок і вівторок дадуть можливість знайти нових друзів і обзавестися корисними зв’язками, деякі знайдуть нову роботу з хорошим окладом. Середина тижня вимагатиме активності, наваляться нові справи.

Риби. Вам варто уважніше поставитися до свого здоров’я. Настрій стане мінливим, може з’явитися дратівливість. Середа – відмінний час для зустрічей із друзями. Самотні будуть мати шанси на цікаві знайомства.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...