Опубліковано: 9 Березня, 2022. Переглядів: 14371


Сестра Надії Савченко нагримала на закарпатців через захмарні ціни на житло, – соцмережі (ВІДЕО)

У групі “Громада: Буштино, Новобарово, Вонігово, Теребля, Дулово, Кричево, Чумалево” в  соцмережі Фейсбук з′явилося відео, в якому жінка схожа на рідну сестру колишньої народної депутатки Надії Савченко Віру пригрозила закарпатцям за  відношення до переселенців.

Йдеться, за словами Савченко, про захмарні ціни за аренду житла, на що скаржаться переселенці.

“Віра Савченко про Закарратців”, – підписав відео користувач Іван Миколайович.

Жителі Закарпаття у своїх коментарях під відео не добирали слів. Вважають Віру Савченко провокаторкою.

Лилия Немеш коментує: “Добре, що КИЇВСЬКІ ТУТ НА СВОЇХ ДЖИПАХ. І вся Закарпатська область у ваших мажорах які елементарного не можуть зробити, пропустити машину швидкої допомоги. Бикують тут наче вони БОГИ!!!! Віра не чипайте ЗАКАРПАТЦІВ, бо на нас як залізеш так і зліжеш. Ми можемо за себе постояти!!!!”.

“Панянко, Ваші слова образливі і несправедливі по відношенню до Закарпатців…криси є всюди”, відреагувала на відео Елена Буковская.

Віра Челік Немеш: “А чому не каже за наших хлопців добровольців які пішли воювати, а за тих що нам привозять ховати, а за те скільки наші жінки віддали тушонок, свиней, курей, хліба і решту, не знаю куди, але це відео треба би до якось голови територіальної громади, щоб скаргу на неї написати”.

“Як у нас кажут – лиш ня не задирай. Закарпаття найгостиприємніше, на нас бочку НЕ катіт, ото що ви кажете десь поодинокий випадок!!! У мене в самої живуть, і я і думки не маю щось із людей брати, а мажори — йоооой, пак они у перші дні саму елітну випивку купляли та шашлики заказували, щей і дискотеку їм треба було))) P.S НА МОЄ ЗАКАРПАТТЯ Ніщо наїжджати!”,коментує користувачка Леся Леся.

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...