Опубліковано: 8 Березня, 2022. Переглядів: 662


Кабмін пояснив, що буде із субсидіями українців (ВІДЕО)

Кабінет міністрів змінив порядок нарахування пільг та субсидій. Про це у вівторок 8 березня, оголосив прем’єр Денис Шмигаль.

“У разі, якщо місцеві органи соцзахисту не зможуть виконувати свої функції, всі виплати будуть здійснені безпосередньо Міністерством соцполітики через “Ощадбанк”, навіть якщо в отримувачів відкриті рахунки в інших банках”, – пояснив глава уряду.

Також Шмигаль додав, що Кабмін вирішив, що допомога малозабезпеченим сім’ям, одиноким матерям, дітям з тяжкими захворюваннями, виплати внутрішньо переміщеним особам продовжать без необхідності звертатися до органів соцзахисту.

Крім того, очільник уряду розповів, що за останні 6 днів український кордон перетнули майже 3000 вантажівок, що ввезли 20 тис. тонн гуманітарної допомоги. Це переважно продукти харчування, одяг, медикаменти та медичні засоби. Зараз усе це розподіляють та відправляють у регіони.

Щодо армії, то станом на сьогодні на спеціально створений Нацбанком рахунок для підтримки наших воїнів надійшло понад 10 млрд грн, повідомив прем’єр.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...