Опубліковано: 27 Листопада, 2020. Переглядів: 318


Понад 2 роки на Закарпатті діє екопарк із дикими вовками, оленями, левами, тиграми та верблюдами (ВІДЕО)

Вже більше двох років на Закарпатті діє незвичний екопарк, де разом із Карпатськими дикими вовками, благородними оленями, ланню та поні мешкають і азіатські та африканські друзі: леви, тигри, верблюди а також страуси.

Тут для них створили комфортні умови, їх гарно годують та доглядають.

Власник реабілітаційного центру каже: на харчування тварин щомісяця витрачають понад 80 тисяч гривень. І якщо влітку коштів вистачає завдяки туристам, які щодня навідуються у екопарк, то взимку ситуація із грошима просто критична. Адже в цей період часу гостей тут майже не зустрінеш.

З туристами мешканці екопарку завжди дружелюбні. Адже більшість із них і раніше контактували із людьми. До прикладу, розповідає власник екопарку, леви і тигри потрапили у реабілітаційний центр із цирків. Вовків ще маленькими він викупив у браконьєрів. А от левиця Поля взагалі раніше проживала в ужгородській родині, але коли підросла її вирішили віддати. Зараз вона, на жаль, змушена проживати у вольєрі сама, але зовсім не тому що агресивна, каже пан Юрій. Вже найближчим часом левицю повинні відправити у Африку у напіввільні умови проживання. Через карантинні обмеження, каже п. Юрій, час відправки постійно відкладають.

Пан Юрій додає, більшість тварин потрапили у реабілітаційний центр у вкрай важком стані та вже за півроку завдяки турботливості працівників та гарному харчуванню вони добре набрали у вазі, стали більш активні та життєрадісні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...