Опубліковано: 2 Березня, 2022. Переглядів: 6472


Звернення до рідних та близьких Закарпатської 128-ї бригади

На сторінці 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади – Закарпатський легіон у Фейсбук опублікували Звернення до рідних та близьких бійців.

“Шановні рідні та близькі бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади!  Підрозділи бригади розосереджені в різних точках зони бойових дій, деякі з них були перекинуті туди ще до вторгнення Росії 24 лютого.

Наші хлопці героїчно боронять Україну від агресора, завдають йому серйозних втрат, беруть полонених і бойові трофеї. Вони вкотре доводять, що служать у справжньому елітному бойовому підрозділі Збройних Сил України. Просимо з розумінням поставитися до того факту, що з бійцями «Закарпатського легіону» ускладнений а іноді й відсутній зв’язок. Це пов’язано з кількома факторами, головний із яких – заходи безпеки. Ворожа розвідка намагається прослуховувати мобільний зв’язок, щоб вирахувати дислокацію підрозділів, імена солдатів та командирів, види озброєння, забезпечення боєприпасами тощо. До того ж, у зоні бойових дій дуже нестабільний мобільний зв’язок, оскільки агресор у тому числі умисно руйнує телекомунікаційне обладнання та вишки мобільного зв’язку.

Тому якщо ваші рідні й близькі кілька днів не виходили на зв’язок, не допускайте до себе погані думки, пам’ятайте, що зневіри й панічних настроїв серед цивільного населення домагається ворог.

Прийде час, і 128-ма бригада повернеться по ротації із зони бойових дій у місця постійної дислокації. І рідні й близькі знову урочисто зустрінуть бійців «Закарпатського легіону» вдома!” – йдетья у зверненні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...