Опубліковано: 25 Лютого, 2022. Переглядів: 1762


Полонений російський військовий розповів, як їм наказали захопити Київ (ВІДЕО)

Під Києвом взяли в полон російського військового, який стріляв по українських воїнах.

Відео з допитом полоненого опублікувала Служба Безпеки України.

Він розповідає, що загарбник зайшов в Україну з Білорусі.

“Я, Плотников Євгеній, військовослужбовець Росгвардії ОМОН Новокузнецка.

3 лютого наш особовий склад ОМОН Новокузнецька в складі 80 осіб з командирами висунулись в Кемерово, де до нас приєнались СОБРА ОМОНА Кемерово. Звідти висунулися у Смоленськ, а з нього в Білорусь, в Гомель, село Нова гребля”, – розповідає загарбник.

Там російські війська 7-20 днів жили в палатках, а 23 лютого їм повідомили, що вони захоплюватимуть Україну, прориватимуться через кордон.

“Після цього в ніч на 24 лютого почули літаки, постріли, вибухи, сил Білоруських військ та наших, російської Федерації. Потім пішли війська Російської Федерації. Наступного ранку пішли вже працівники ОМОНА СОБРА уже в зачищений сектор. А на шляху кордону побачили вже білоруських солдат і нас спокійно пропустили”, – каже він.

За його словами їхньою задачею було захоплення Києва. Перед цим їм видали георгіївські стрічки та сказали нашити на шеврони.

“Після цього заходили зі сторони Чорнобиля. Там уже було зачищено військовими РФ. Продвинулися далі, ближче до Києва. Віддалилися від військових і по нас були постріли з мінометів та гранатометів українських військ.

Російський військовий сказав, що окупанти відкрили вогонь у відповідь. Та в них закінчилися боєприпаси і російський загарбник почав відступати.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...