Опубліковано: 25 Лютого, 2022. Переглядів: 435


Скасували низку поїздів по всій Україні: перелік

У зв’язку з небезпекою продовження курсування, Укрзалізниця скасовує низку приміських поїздів по всій країні.

Водночас Молдова тимчасово призупинила залізничне сполучення з Україною.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Відсьогодні не курсуватиме поїзд Одеса – Кишинів – Одеса.

“Із 25 лютого скасовані приміські поїзди Київської залізниці, що курсують зі столиці у напрямку Тарасівки, Фастова, Зернового, Ворожби, Конотопа, Шостки, Василькова, Коростені, Тетеріва, Малина, та між цими пунктами. Електропоїзди, що курсують зазвичай до Бучі зі Святошино та Борщагівки, продовжать ходити, але тепер курсуватимуть лише до Ірпені”, – ідеться у повідомленні.

Поїзди Одеської залізниці, що курсували за маршрутом Миколаїв – Херсон, Херсон – Вадим та Христиновка – Умань також скасували.

“У центральному регіоні відмінили поїзди Запоріжжя – Новоолексіївка та Мелітополь – Запоріжжя. Львівська залізниця скасувала електропоїзди сполученням Львів – Лавочне – Чоп з 25 лютого та зворотно з 26 лютого. Також скасовані електропоїзди сполученням Харків – Козача Лопань, Мерчик – Тростянець – Смородине та Тростянець-Смородине – Люботин”, – повідомляє перевізник.

Скасовано також низку приміських рейсів на Сході України: поїзди за маршрутами Харків – Бахмут, Харків – Лозова – Краматорськ та Харків – Слов’янськ, не курсуватимуть до подальших вказівок. Поїзди Маріуполь – Південнодонбаська курсуватимуть лише до Волновахи, поїзди з Лиману, Ізюму та Святогірська курсуватимуть лише до Фенольної замість станції Скотувата. Поїзди Лантратівка – Кіндрашівська-Нова обмежуються по станції Новий Айдар.

Пасажирів закликали зберігати спокій, мати при собі документи, що посвідчують особу, бути готовими до можливих перевірок речей та уважно слухати оголошення на вокзалах та станціях.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...