Опубліковано: 19 Лютого, 2022. Переглядів: 415


Гороскоп на 21 – 27 лютого

Овен. Більше часу проводьте з сім’єю, займайтеся улюбленими справами. Важливо розібрати папери та старі речі. Можливо, ситуація з фінансами стане напруженою.

Телець. Багато чого у вашому житті зараз залежатиме від випадку. Про вас можуть почати розпускати чутки. Припиніть їх у зародку, а людину, яка це ініціювала, виключіть зі свого оточення.

Близнюки. Якщо будете впевнені в собі, багато чого вдасться. На роботі не соромтеся проявляти ініціативу, а в домашніх справах віддайте пальму першості сильній статі. Добре відпочиньте.

Рак. Неуважність на роботі може завдати неприємностей. Удома постарайтеся залишатися з усіма в добрих стосунках, хоча це й буде непросто. Дітям потрібна увага.

Лев. Знайомства зав’язуватимуться легко. Придивіться до нових приятелів: може, серед них є особлива людина? Ваше помешкання потребує прибирання. Не затягуйте з ним.

Діва. Впоратися з можливими фінансовими проблемами допоможуть члени сім’ї та друзі. За перших ознак застуди вирушайте до лікаря. Загалом ставтеся до себе уважніше.

Терези. Ненароком можете опинитися в любовному трикутнику. Постарайтеся в усьому розібратися: вам ці складні комбінації ні до чого. Тиждень подарує гарний настрій.

Скорпіон. Якась подія 23 лютого може виявитися знаменною. Зараз вдалими будуть великі покупки. Зустрічі з друзями поки краще відкласти, натомість ліпше проводити вечори в колі родини.

Стрілець. Лінь зараз стане вашим головним ворогом. Маєте пересилити себе, щоб нікого не підвести. Тим, хто прагне схуднути, доведеться поборотися із спокусами.

Козеріг. Можливі проблеми з фінансами, які не вдасться вирішити самотужки. Та вже у другій половині тижня ситуація стабілізується. У харчуванні дотримуйтеся помірності.

Водолій. З’явиться шанс здивувати колег та начальство. Можете братися за будь-яке складне завдання – все вийде! У першій половині тижня тримайте під контролем емоції.

Риби. Кохана людина може неприємно здивувати. Головне, не беріть цього близько до серця. Вільний час присвятіть саморозвитку – читайте, спілкуйтеся з розумними людьми.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...