Опубліковано: 15 Лютого, 2022. Переглядів: 18562


В одній з областей людей просять зберігати спокій і не виходити без документів

З 15 лютого Служба безпеки України в Запорізькій області розпочала багатоетапні контрдиверсійні навчання. Триватимуть вони до початку березня. Про це повідомив речник СБУ регіону Сергій Левченко у Facebook.

“СБУ просить громадян зберігати спокій, із розумінням поставитися до можливих незручностей і належно реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців. Мати із собою документи, що засвідчують особу”, – написав він.

Метою навчань є вдосконалення взаємодії силових структур та органів влади, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури. Виявлення та затримання умовних диверсійних груп.

До навчань залучили озброєння і техніку. Це може призвести до обмеження руху.

“Навчання відбудуться в умовах максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки й озброєння. Тому на певних територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей і транспорту, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів”, – додав Левченко.

У разі потрапляння в поле зору осіб, які проявляють підвищений інтерес із відео- й фотофіксацією до об’єктів транспортної інфраструктури, військових об’єктів, будівель органів влади та управління, безпілотників, просять невідкладно телефонувати на “гарячу лінію” СБУ – 0(61) 239 60 40.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...