Опубліковано: 12 Лютого, 2022. Переглядів: 774


Гороскоп на 14 – 20 лютого

Овен. Відповідальне ставлення до своїх обов’язків, а також добрі взаємини з начальством та підлеглими сприяють успіхам у професії. Це принесе й матеріальну винагороду. Не варто ризикувати, бо можете переоцінити свої можливості.

Телець. У друзів грандіозні плани, шанувальники теж налаштовані досить рішуче, але романтика романтикою, а про сім’ю намагайтеся не забувати. Члени родини мріють про шопінг, тому збирайте гроші – вихідні проведете в магазинах.

Близнюки. Час вирішувати питання боргів, кредитів чи страховок. Намагайтеся вкластися в першу половину тижня, бо потім можуть виникнути труднощі з документами. Не виключені непередбачені витрати, пов’язані з поїздками чи навчанням.

Рак. Час духовних та інтелектуальних занять, відпочинку й подорожей. Гроші більше люблять тих, хто займається незвичайними видами діяльності. У сфері реклами також виникне добра можливість заробити. Успішні відносини із закордоном, іноземцями.

Лев. Матеріальне становище зараз залежатиме від інших людей і вашої здатності долати труднощі та розв’язувати проблеми. Можуть вирішуватися старі питання щодо спадщини, аліментів, страховок, податків. Брати кредити в цей період небажано.

Діва. Не найкращий період для вирішення матеріальних питань. Витрачати гроші ліпше в першій половині тижня, тому що друга несприятлива для серйозних покупок. Далекі поїздки теж краще планувати на цей час, щоб уникнути зайвих витрат.

Терези. Будьте готові до несподіванок, навіть не дуже приємних. Впоратися з проблемами допоможе сім’я. Не зловживайте строгими дієтами, віддайте перевагу просто здоровому харчуванню.

Скорпіон. Нарешті ваше особисте життя заграє всіма барвами. Тим, хто вважає за краще до останнього не віддавати борги, зараз варто переглянути свою позицію. Відсотки можуть нагадати про себе.

Стрілець. За що би ви зараз не взялися, на вас чекають швидкі та приємні результати. Період сприятливий для накопичення: настав час дістати з полиці скарбничку. Алкоголь категорично протипоказаний: можете наробити багато бід.

Козеріг. Ваша мінливість у ці дні може будь-кого вивести з терпіння. Насамперед страждатимуть близькі. З’явиться можливість проявити себе на роботі. Витрачайте менше грошей на їжу та господарські дрібниці – на цьому зараз можна заощадити.

Водолій. Якщо ви ще не освоїли техніки медитації, настав час це зробити. Вам знадобиться відпочинок. Не давайте зараз жодних обіцянок: велика ймовірність, що ви їх не дотримаєтеся.

Риби. Успіх так запаморочить вам голову, що ризикуєте втратити отримані результати. Рекомендується продумати майбутні витрати, щоб зрозуміти, як ви зможете на них заробити. Період сприятливий для зачаття, а також народження дітей.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...