Опубліковано: 3 Лютого, 2022. Переглядів: 2227


“Нова пошта” змінила деякі тарифи: подробиці

Українська компанія “Нова пошта” вирішила знизити тариф для тих, хто відправляє одразу кілька посилок за однією накладною. Тепер для відправок посилок до 2 кг буде розраховано доплату лише в 10 грн (замість 30 грн).

Про це повідомляє прес-служба “Нової пошти”. За посилки вагою до 10 кг доплата становитиме 30 грн (замість 50 грн), до 30 кг – 70 грн.

Наголошується, що з нового року компанія змінила підхід до тарифікації на кожне додаткове місце в одній накладній. Тепер, згідно зі вказаним оновленням, оцінюється кожна посилка за окремим тарифом: відправлення, що має максимальну вагу – за базовим, решта – за зниженим.

“Таке рішення було ухвалено, щоб клієнти могли об’єднувати свої посилки групуванням у коробки більшого розміру або палети для оптимізації витрат на доставку. Проте зворотний зв’язок, отриманий від клієнтів, показав, що не завжди є така можливість через індивідуальність бізнес-процесів. Ідучи назустріч клієнтам, “Нова пошта” ухвалила рішення про зниження тарифу на додаткове місце у накладній”, – повідомили у компанії.

Зазначимо, востаннє “Нова пошта” змінила тарифи 1 січня. Доставка у відділення стартує від 40 грн, а до поштамату – 35 грн (до квітня) та 45 грн (з 1 квітня).

Про це повідомила прес-служба “Нової пошти”. Також змінився підхід до оплати кур’єрської доставки:

-доплата за доставку кур’єром єдина для всіх посилок до 30 кг та становить 30 грн.

-для відправлень важче 30 кг додається 90 грн за кожні 100 кг (вантажний тариф).

З усіма оновленими тарифами можна ознайомитись тут.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...