Опубліковано: 21 Листопада, 2020. Переглядів: 265


Гороскоп на 23 – 29 листопада

Овен. Цього тижня ви будете такі енергійні, що здатні гори перевернути. Зірки обіцяють успіх у всіх починаннях, це найкращий час для серйозних змін у різних сферах. Жінкам варто очікувати нових знайомств 25 і 26 числа.

Телець. Період продуктивний у плані роботи й бізнесу, ваша завзятість нарешті дасть відмінні результати. Фінансове становище чудове, можна порадувати себе й рідних подарунками. В особистому житті теж усе добре.

Близнюки. Початок тижня видасться складним, особливо стримуйте емоції на роботі 24 числа. Решта днів дозволять увійти у звичну колію і налаштуватися на позитив. Вихідні – найкращий час, аби розслабитися.

Рак. Перші дні цього періоду підходять для вирішення застарілих справ і проблем – усе вдасться владнати швидко й легко. А от у інші дні будьте особливо уважні до своїх партнерів, аби не виникло розбіжностей.

Лев. Ви повністю зануритеся в роботу. Ділові справи віднімуть масу часу, тож на особисті взаємини не буде ні сил, ні бажання. У вихідні жінкам усе ж рекомендується вийти на люди – можливе перспективне знайомство.

Діва. В перші дні тижня будьте уважними, аби уникнути травм, у тому числі на дорогах. Решта періоду пройде набагато позитивніше, до вихідних ваш настрій явно покращиться. Фінансових проблем не очікується.

Терези. В цей часовий відрізок не бажано займатися важливими справами і здійснювати великі покупки. Просто перечекайте трохи й відпочиньте, розслабтеся. Також слід бути більш терпимими до недоліків родичів.

Скорпіон. Випаде хороший шанс налагодити своє особисте або сімейне життя. Період максимально сприятливий для знайомств і побачень. Щодо кар’єри й бізнесу не очікується змін. На вихідних обережно зі спиртним!

Стрілець. Перші дні тижня – не найкращий час для початку взаємин і побачень. Зате з середи ситуація почне змінюватися на краще, а вихідні стануть ідеальним моментом для дій на особистому фронті.

Козеріг. Це період успіху в бізнесі й кар’єрі, ви зможете добитися бажаних цілей і набудете впевненості у своїх силах. В особистому житті також чекайте приємних сюрпризів і нових знайомств. Суботу краще провести в колі сім’ї.

Водолій. На вас чекають великі позитивні зміни у фінансовій сфері: зумієте добитися надбавки до зарплати або знайти нові джерела доходу. Проте не вийде піти на дружні посиденьки – робота відніматиме надто багато часу.

Риби. Тиждень подарує велику впевненість у собі та власних силах, а зірки обіцяють удачу на всіх фронтах. Особливо – в особистій сфері. Багато хто може розраховувати на перспективні й цікаві знайомства.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...