Опубліковано: 29 Січня, 2022. Переглядів: 965


Гороскоп на 31 січня – 6 лютого

Овен. Не стримуйтеся в прояві почуттів до своєї половинки. Чому б не влаштувати романтичний вечір? На вас чекають насичені вихідні. Клопоти будуть приємними й корисними.

Телець. Цими днями вам категорично не можна поспішати. На роботі не відволікайтеся на сторонні речі, є ризик зробити помилку. Вдома можливі неприємності та розбіжності з рідними.

Близнюки. Будете як ніколи вразливі. Намагайтеся стримуватися, наскільки це реально. Можна ставити нові цілі та обмірковувати шляхи їх реалізації. Матимете особливий успіх у протилежної статі.

Рак. Вас явно хочуть обдурити. Зведіть до мінімуму спілкування із малознайомими людьми. Не витрачайте гроші на забаганки, потім пошкодуєте. Сприятливий час, щоб позбутися шкідливих звичок.

Лев. Позитивні зміни чекають на вас. Щоправда, для цього доведеться докласти трохи зусиль. За потреби звертайтеся по допомогу до друга. Затьмарити цей період можуть проблеми у стосунках із дітьми.

Діва. Серйозно проаналізуйте події минулого. На основі цього доведеться скоригувати сьогодення. Не піддавайтеся емоціям і не давайте жодних обіцянок. Вихідні проведіть із користю.

Терези. Скористайтеся теперішнім гарним настроєм, щоб вирішувати різні питання та влаштовувати зустрічі. Великі шанси закохатися! На початку тижня вам може надійти вигідна пропозиція.

Скорпіон. Будьте уважні до здоров’я. З ним усе гаразд, але профілактика не стане зайвою. На роботі постарайтеся не братися за важливі проєкти. Займіться краще рутинними завданнями.

Стрілець. Стосунки з родичами дещо напружені. Поміняйте своє ставлення до них – і ситуація зміниться. Важливо зараз не брати гроші в борг. Краще киньте всі сили на додатковий заробіток. Шанси отримати його високі.

Козеріг. Планування майбутнього поки не на часі. Будьте готові до гонки на роботі та до серйозних, але приємних домашніх завдань. Ставтеся до всього з усмішкою. Будьте уважнішими за кермом.

Водолій. Дієту для схуднення перенесіть на інший час. Бо сил витратите багато, а результат радості не принесе. У понеділок на вас чекає зустріч із людиною, яка може багато чого змінити у вашому житті.

Риби. На роботі можливі не дуже приємні сюрпризи. Не будьте надто відвертими з колегами. Зверніть увагу на власну сім’ю – там потребують вашої любові та турботи. Але й себе не забудьте потішити теплою ванною, улюбленою книжкою…


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...