Опубліковано: 27 Січня, 2022. Переглядів: 4449


Усміхався і не хотів, щоб його знімали: солдат розповів, як убивав своїх товаришів по службі (ВІДЕО)

Затриманий солдат строкової служби Артемій Рябчук розповів, як убивав своїх товаришів по службі. В оточенні правоохоронців він усміхався та не хотів, щоб його знімали на камеру.

За словами Рябчука, перших він застрелив солдата строковика та військовослужбовця за контрактом. Після чого взяв боєприпаси та почав вибиратися з території заводу.

Відео із зізнанням затриманого з’явилося у спільнотах Telegram.

Зловмисник розповів, що в момент убивства у збройовій кімнаті перебував ще один солдат, але йому вдалося втекти.

“Я сиджу в тривожній групі, тривожна група у нас має автомат. Автомат охороняється в ставниці. Ставниця – це скринька така, яка замикається металевим ключем. Я беру автомат, у нас підсумки є такі, бежевого кольору, там два магазини по 10 набоїв. Я споряджаю перший магазин і стріляю по тих двох, які перебувають у КЗЗ (збройова кімната, – ред). Там було два строковики і один контрактник, і один строковик примудрився втекти”, – розповідає Рябчук.

Стрілок також розповів, що просив робітницю заводу відчинити двері, щоб він зміг вибратися із приміщення. Жінка йому відмовила, після чого солдат вистрілив у неї.

“Я знаю, що ІТЗО зв’язується з частиною кожні 30 хвилин для доповіді обстановки. Я щоб вона не довго жила, пальнув по ній. Після чого у відчинений сейф заходжу, забираю всі ріжки, які зміг закинути в ранець. Жінка мене не випускала (з будівлі заводоуправління, – ред), я говорю: відчиніть, треба терміново вийти. Я вистрілив їй у голову. Після чого я відчинив одні з дверей виходу і почав палити по дверному замку, сподіваючись, що можна буде пройти туди. У мене нічого не вийшло”, – каже затриманий.

Також він зазначив, що розгулював зі зброєю житловими районами і шукав, де сховатися. Але зрештою спіймав попутку і виїхав за місто. Крім того, зловмисник розповів, що залишив частину боєприпасів у занедбаній будівлі.

“Я блукав заводом, знайшов місце, через яке я зможу перестрибнути, перерізав дріт, перестрибнув через огорожу. Після чого вийшов за територію заводу, почав петляти по житлових районах, шукати, так би мовити, притулок. Потім вийшов на трасу і зловив там машину. За кермом була жінка, і вона мене підкинула до лівого берега. Після чого я пішов куди очі дивляться. Там будівля занедбана є, там, до речі, залишив ріжки”, – зізнався стрілець.

Читайте також:

Страшна трагедія в Україні: 20-річний солдат розстріляв 5 товаришів по службі (+ФОТО, ВІДЕО)

Показали фото солдата, який розстріляв 10 товаришів по службі (ФОТО)

Затримали солдата, який влаштував смертельну стрілянину в частині (+ФОТО)

Трагедія в Україні: з’явилося відео розстрілу нацгвардійців (ВІДЕО 18+)

З′явилося відео затримання нацгвардійця, який розстріляв 5-х товаришів по службі (ВІДЕО)

“Жінка не пускала – пальнув їй у голову” – солдат розповів, як розстрілював співслужбовців (ВІДЕО)


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...