Опубліковано: 19 Січня, 2022. Переглядів: 541


Голова Закарпатського обласного осередку «ОП-ЗЖ» Іван Чубирко про рішення суду у справі Віктора Медведчука

Обвинувачення інкримінують і Медведчуку, і Порошенко однакові, – державна зрада і фінансування тероризму – а покарання не збігаються.

Голова Закарпатського обласного осередку «ОП-ЗЖ» Іван Чубирко:

«Незаконні обвинувачення і несправедливі рішення суду у справі Віктора Медведчука – це політична розправа, яка не має жодних законних підстав.

Зважаючи на судовий вердикт у справі екс-президента Петра Порошенко, суд повинен у негайному порядку звільнити з-під домашнього арешту народного депутата, лідера опозиції Віктора Медведчука. Адже Печерський суд Києва відпускає під особисте зобов’язання Порошенка, тим часом Віктору Володимировичу постійно продовжують домашній арешт за обвинувачення по однакових статтях.

Лідер української опозиції Віктор Володимирович Медведчук ніколи не ухилявся від закону й слідства, своєю позицією і поведінкою в судах, як законослухняний громадянин, він постійно доводить, що Україна повинна стати правовою, незалежною державою!

Він – не втікач і не зрадник, який залишає країну, він – під домашнім арештом і дотримується всіх законодавчих норм.

І якщо суд обрав таке «легке» покарання для Петра Порошенко за державну зраду, значить і з-під домашнього арешту Віктор Медведчук повинен бути звільнений.

Обирати двом політикам за однаковими статтями різні запобіжні заходи – це перш за все порушення Конституції, яке вкотре підтверджує залежність і покірність судів Зеленському, який всілякими незаконними діями намагається розправитися із сильним політиком твердої і чіткої позиції Віктором Медведчуком – політичним лідером, який лише чесно і справедливо бореться і відстоює свої права, як громадянина України!

Цікаво, як так виходить, що обвинувачення інкримінують і Медведчуку, і Порошенко однакові, – державна зрада і фінансування тероризму – а покарання не збігаються. І варто зауважити, що Віктор Медведчук при цьому не обіймав жодних державних посад, тим паче високих, а був простим громадянином України, який прагнув допомогти країні вийти з економічної кризи і домогтися миру.

У той час, коли це мав робити високопосадовець, і на той час Президент України Петро Порошенко з усією наданою йому владою, в обов‘язки якого входило вирішення всіх важливих політичних і економічних питань держави. У підсумку ж виходить цікавий збіг обставин – лідер опозиції Віктор Медведчук – під домашнім арештом, а Петро Порошенко – на волі.

Цікавий юридичний хід, чи не так?»


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...