Опубліковано: 12 Січня, 2022. Переглядів: 7799


Поблизу с. Заріччя 13-річний хлопчик провалився під лід і потонув на очах у дітей (ФОТО)

Жахлива трагедія трапилась у Володимир-Волинському районі на Волині: на річці Луга, поблизу с. Заріччя, виявлено тіло хлопчика.  Тіло дитини 12 січня підняли рятувальники ГУ ДСНС України у Волинській області. повідомили  у ДСНС.

«12 січня, о 13:01 год, надійшло повідомлення про те, що у річці Луга, в селі Заріччя, Володимир-Волинського району, перебуває тіло людини.

О 13:20 год на вказане місце прибули рятувальники. З’ясувалося, що у воді перебуває тіло хлопчика, віком приблизно 12–14 років. Співробітники ДСНС спустили на воду човен, наблизилися до тіла й, о 13:33 год, вилучили його на берег. Загиблий — мешканець села Заріччя, 2008 р. н. За попередніми даними, до трагедії призвели пустощі на льоду», — зазначається у повідомленні ГУ ДСНС у Волинський області.

Як інформує Нацполіція Волинської області, на місце події виїхали поліцейські, співробітники ДСНС та інші профільні служби. Рятувальники підняли тіло хлопчика на поверхню. Його особу встановлено — це 13-річний мешканець села Заріччя.

Попередньо відомо, що разом з друзями хлопчик бавився на льоду та потрапив у воду. Врятувати його не вдалося.

У поліції за цим фактом відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 з приміткою «нещасний випадок».


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...