Опубліковано: 8 Січня, 2022. Переглядів: 96319


У селі Великі Копані жінка відрізала чоловікові голову і статевий орган (+ФОТО)

50-річній мешканці села Великі Копані (Херсонська область) повідомили про підозру у вбивстві свого 38-річного співмешканця. Конфлікт між парою виник увечері 3 січня під час застілля, після чого сталася поножовщина.

Як повідомляється на сайті обласної прокуратури, жінка накинулася на жертву з ножем, завдавши йому понад 100 ударів у тулуб і голову.

Крім того, зловмисниця за допомогою ножа та молотка фактично відокремила голову від тіла, а наприкінці відрізала чоловікові статевий орган.

Вранці наступного дня підозрювана повідомила сусіда, що її співмешканець помер. Хто викликав на місце події поліцію – не уточнюється, проте коли прибули копи, мешканка села зізналася у скоєному. Про це розповіла пресслужба Херсонського МУ Нацполіції на офіційному сайті.

50-річна жінка заявила, що під час вживання спиртних напоїв співмешканець почав ображати та принижувати її, виникла сутичка. Зловмисниця схопила ніж і завдала потерпілому численних поранень. За її словами, вона усвідомила, що чоловік загинув, лише вранці.

Речові докази

Копи затримали її, а Олешківська окружна прокуратура пізніше повідомила про підозру за фактом умисного вбивства, скоєного з особливою жорстокістю (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України).

Підозрювана

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років. Вирішується питання про обрання фігурантці запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Досудове розслідування продовжується.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...