Опубліковано: 5 Січня, 2022. Переглядів: 1097


Підтоплення на Закарпатті: розповіли про ситуацію на дорогах (+ФОТО)

Поліцейські продовжують посилено працювати на підтоплених ділянках автошляхів регіону задля безпеки дорожнього руху та оперативної допомоги громадянам, які потрапили через негоду у складну ситуацію.

Враховуючи всі обставини, звертаємося до водіїв із проханням утриматися від ненагальних поїздок на авто. Якщо ж скасувати заплановані подорожі немає можливості, подбайте про те, аби ваші транспортні засоби були забезпечені пальним.

Щодо ситуації в регіоні:

На відрізку дороги «Колочава-Усть-Чорна-Калини-Бедевля» Тячівського району поліцейські виявили сходження селевого потоку. Для убезпечення громадян від негативних наслідків, рух даною ділянкою дороги було обмежено. Про ситуацію оперативно повідомили рятувальників, які вже усунули наслідки негоди. Наразі обмеження залишаються частковими, рух транспорту відновлено.

Також у селі Теребля правоохоронці наразі стежать за ситуацією, де через виливання річки затопило ще одне дворогосподарство.

Крім того, поліцейські працюють на ділянці між селами Великі Ком’яти Берегівського району та Заріччя Хустського району. Між вказаними населеними пунктами, внаслідок витоку води з русла річки Боржава, підтоплено близько 30 метрів автодороги. Рух тут частково обмежений.

Ситуація в інших населених пунктах залишається контрольованою, без суттєвих незручностей.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...