Опубліковано: 28 Грудня, 2021. Переглядів: 14283


Підприємицю разом із сином вбили у власному домі (+ФОТО)

У Слов’янську на Донеччині у власному будинку знайшли вбитими 49-річну підприємицю та її 23-річного сина 23 грудня. Знайомий помітив розбите вікно в їхньому домі, на дзвінки не відповідали.

Двох підозрюваних затримали у селі Нікополь Барвінківського району Харківської області, повідомили сьогодні, 28 грудня, у відділі комунікації обласної поліції.

“Відпрацьовували різні версії та мотиви вчинення злочину, один з яких – корисливий. Камери відеоспостереження зафіксували автомобіль, на якому ймовірні зловмисники тікали з місця злочину, та відстежили їх шлях”, – розповіли поліцейські.

Один із фігурантів працював у вбитої жінки, знав її спосіб життя та з ким мешкає. Разом зі спільником спланували грабіж. Приховуючи обличчя, 20 грудня чоловіки приїхали до будинку жінки.

“Жінка впізнала одного з нападників. Аби не бути викритим, чоловік вдарив потерпілу кілька разів по голові прикладом рушниці та сокирою. Після в будинку застрелили її сина”, – додали поліцейські.

Нападники забрали з будинку ювелірні прикраси та гроші й втекли. Під час обшуку в них вилучили вкрадене та знаряддя злочину.

Слідство у справі триває. Зловмисникам загрожує довічне позбавлення волі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...