Опубліковано: 24 Грудня, 2021. Переглядів: 901


На державних дорогах Закарпаття у посиленому режимі працює снігоочисна техніка (ВІДЕО)

У Службі автомобільних доріг у Закарпатській області оприлюднили інформацію про стан проїзду на державних автодорогах Закарпаття станом на 06:00, п′ятниці, 24 грудня.

Вночі на території Закарпатської області був інтенсивний снігопад. Опади продовжуються і зараз. Підрядні організації з ночі розчищають автошляхи та забезпечують проїзд.

Наразі державні дороги усі проїзні, але засніжені. У посиленому режимі працює снігоочисна техніка. Для робіт задіяно 39 одиниць дорожньої техніки.

На основних перевалах: Латірському, Абранському, Ужоцькому, Яблунецькому та Торунському перевалах сніжить, рух забезпечений.

Сніжить також у Івано-Франківській та Львівській областях. Тож, плануйте подорожі безпечно.

Шановні водії, звертаємо вашу увагу на необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху під час керування транспортними засобами. За можливості просимо утриматися від поїздок на далекі відстані.

Перелік місць відстою транспортних засобів в розрізі автомобільних доріг загального користування: https://bit.ly/3DeFe6w\

За потреби радимо звертатися до диспетчерів Служби автомобільних доріг у Закарпатській області. Дзвінки приймаються цілодобово.
050 100 55 70
(0312) 659451


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...