Опубліковано: 11 Грудня, 2021. Переглядів: 759


Гороскоп на 13 – 19 грудня

Овен. Зможете вигідно щось придбати, почати заощаджувати або закрити борги за кредитами. У стосунках із рідними намагайтеся уникати сварок і першими йдіть на примирення. Це допоможе налагодити спілкування.

Телець. Ідеальний період для самоаналізу. Перегляньте свої погляди на життя. Можливо, варто попросити вибачення у тих, кого ви колись образити. Великий шанс забути щось важливе: робіть нотатки, щоб цього не сталося.

Близнюки. Цього тижня на вас нападе лінь. Через це можуть виникнути конфлікти на роботі та в сім’ї. Зараз небажані довгі поїздки – перенесіть їх на інший час. Будьте дуже обережні, щоб не травмуватися.

Рак. Поради, які даватимуть вам близькі, варто взяти до уваги. У разі виникнення матеріальних проблем не зациклюйтеся на них. Просто не розкидайтеся грошима. Будьте насторожі: вас можуть обдурити.

Лев. Питання, яке не давало вам спокійно спати останнім часом, нарешті вирішиться. Можливі розбіжності з коханими й навіть розставання. Намагайтеся більше відпочивати та менше думати про справи.

Діва. Приємний сюрприз на початку тижня залишить більше питань, ніж відповідей. Ваша розсіяність може позначитися на трудовій діяльності. Начальство буде незадоволене, доведеться виправляти помилки.

Терези. Зараз не варто сподіватися на навколишніх людей. Важливі проєкти ризикують виявитися провальними, зате плани, пов’язані з відпочинком, реалізуються на ура. Найкраще відпочивати великою компанією.

Скорпіон. Якщо у вас ще не заплановано романтичне побачення, настав час це виправити. Тиждень підходить для зізнань і теплих обіймів. Можна й треба доглядати за собою. Це підніме самооцінку та допоможе повірити в себе.

Стрілець. Зараз не час вплутуватися в будь-які авантюри. Навпаки, період добрий для неспішних справ та вирішення поточних питань. Тим, хто на дієті, варто побажати витримки, бо спокус буде багато.

Козеріг. Людина, на яку ви розраховували, може несподівано підвести. Наперед готуйте запасний аеродром. Емоції в цей період будуть розжарені до краю. Не зривайтеся на близьких, ліпше вийдіть на пробіжку.

Водолій. Нові знайомства обіцяють бути приємними та продуктивними. Частіше зустрічайтеся з друзями, відвідуйте культурні заходи. Можливі сутички з колегами. Запобігти їм можна, якщо зберігати нейтралітет.

Риби. Постарайтеся завершити всі поточні справи. Пізніше у вас просто не буде на це часу. Кохана людина може приємно здивувати. Будьте готові зробити щось гарне їй у відповідь. Це час, коли сім’я – на першому плані.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...