Опубліковано: 6 Грудня, 2021. Переглядів: 866


Митрополиту Хустському і Виноградівському Марку – 70!

У Митрополита Хустського і Виноградівського Марка сьогодні ювілей – 6 грудня йому виповнилося 70 років від дня народження.

Митрополит Київський і всієї України Онуфрій привітав Владику з ювілеєм:

“Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико! Сердечно поздоровляю Вас зі знаменним ювілеєм — 70-літтям з дня народження.

Служачи Первосвященику Великому в праведності та святості істини (Єф. 4:24), Ви явили себе перед Богом і людьми достойним сіячем на ниві Господній, утверджуючи тисячі віруючих в спасенній православній вірі і твердому стоянні на камені, яким є Ісус Христос (1 Кор. 3:11). Протягом багатьох років Ваші невтомні та самовіддані труди на Христовій ниві сприяють духовному зростанню та процвітанню православного народу Закарпаття.

Молитовно розділяючи з Вами радість визначного торжества, щиро бажаю Вам, дорогий Владико, кріпості духовних і тілесних сил і многих літ доброго життя. Нехай Господь, Який від єдиної крові створив весь рід людський, Своєю багатою милістю зробить дні Вашого земного служіння і життя довгими, красивими, мирними і сповненими надії на вічне спасіння і життя”, – йдеться у вітанні Предстоятеля УПЦ.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...