Опубліковано: 24 Листопада, 2021. Переглядів: 6779


Молода мама з Хуста потребує допомоги небайдужих у боротьбі з раком (ФОТО)

Дoпoмoги пoтребує мoлoда дівчина з Хуста, прекрасна мама трьох дітей Яна Росоха-Химинець.

Відповідний пост про допомогу у соцмережі Фейсбук опублікувала хустянка Вікторія Галамбіца:

“Прошу вашої уваги, та звертаюсь до всіх небайдужих.

Жителька міста Хуст, Яна Росоха-Химинець мама трьох дітей, яка від вересня бореться з важкою хворобою, Раком шийки матки, потребує нашої з вами допомоги.

Коли я дізналась про діагноз, я пропонувала обявити збір коштів, але отримала відмову, сім‘я намагалась своїми силами покрити всі витрати на лікування.

До слова коштів витрачено дуже багато, всі ми розуміємо що лікування онкології дороговартісне, і накопичені кошти зникають на очах. І зараз саме та ситуація коли я вже не зможу мовчати про це.

Зараз Яна лікується в Ужгородському онко деспансері, отримала 15 променевих терапій, по переду ще 15, а потім хімія, якщо стан здоровя покращиться.

Вже наступного тижня буде додаткове обстеження, яке також дуже дороговартісне, потім буде видно, чи продовжувати лікування в Ужгороді, чи рухатись далі…

Прошу підтримати фінансово нашу місцеву жительку, чудову, добру жінку, маму, яка виховує двох донечок, та маленького синочка.

Я вірю що з Божою поміччю, з фінансовою підтримкою, вона вилікується, і буде жити звичайним життям, я прошу відгукнутись на моє прохання, і не залишатись осторонь.

Реквізити.
👇👇👇
ПРИВАТ БАНК
4149 6293 8981 6943
👇👇👇
ОЩАД БАНК
5167 8031 2313 4534
👇👇👇
УКРГАЗ БАНК
49668046 0415 5456

Про надходження коштів, стан Яни буду постійно інформувати, в себе на сторінці, та по наших групах”, – звертається до небайдужих Вікторія Галамбіца.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...