Опубліковано: 24 Листопада, 2021. Переглядів: 441


Противники вакцинації вночі перекрили трасу Київ-Чоп (ФОТО)

У середу, 24 листопада, у Києві біля станції метро “Арсенальна” та під парламентом знову протестують противники вакцинації від коронавірусу. Підтримати їх хотіли і рівненські прихильники, проте їх до столиці не пустили.

Як повідомляє Depo.Львів телеканал “Рівне 1”, патрульні поліцейські близько 4 години ранку на трасі зупинили автобуси, в яких були пасажири без необхідних документів для міжобласних подорожей – сертифікатів про вакцинацію або негативних ПЛР-тестів.  Відповідно працівники поліції не допустили подальший рух цих автобусів.

Але обурені пасажири, близько 70 чоловік, вийшли з автобусів і перекрили рух транспорту міжнародною трасою “Київ – Чоп”. Вони ходили по пішохідному переходу, не пропускаючи автомобілів. На місці працювали патрульні чергової роти, ТОР, дільничні, спецрота. Врешті після роз’яснювальних бесід з поліцейськими автобуси повернули назад у Рівне. Засоби примусу не застосовували. Лише одного активного громадянина довелося затримати. Його завезли до міського відділку поліції, де матеріали на нього складав дільничний.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...