Опубліковано: 20 Листопада, 2021. Переглядів: 519


Гороскоп на 22 – 28 листопада

Овен. Проблеми, що накопичилися, краще вирішувати зараз. Намагайтеся нікого не критикувати, ліпше звертайте увагу на власні помилки. Друга половина тижня – ідеальний час для творчості. Це допоможе запастися енергією на майбутнє.

Телець. Грошових проблем не уникнути. Подумайте, на чому можна заробити, а на чому заощадити. Період сприятливий для пошуку другої половинки. Від далеких поїздок краще утриматися: у цей час ви потрібні вдома.

Близнюки. Ваші стосунки з партнером стануть більш довірливими та відкритими. Ті, хто давно у шлюбі, можуть чекати приємних сюрпризів від партнера. Є ризик підхопити застуду. Вживайте профілактичних заходів, щоб не захворіти.

Рак. Проблеми, які раніше викликали багато питань, вирішаться дуже просто. З легкістю зможете домовлятися із близькими людьми, але укладання договорів та угод зараз не на часі. Відкладіть такі справи до початку грудня.

Лев. Опинитеся в центрі уваги. Тільки не надягайте корону, бо вас швидко спустять із небес на землю. Цього тижня можна кардинально змінювати спосіб та умови життя. Зокрема, час сприятливий для переїздів та купівлі квартири.

Діва. Намагайтеся вибудувати довірчі стосунки з дітьми, щоб не пропустити тривожних дзвіночків. На роботі важливий період. У ваших інтересах працювати скрупульозно та ретельно, тоді ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими.

Терези. Вас може накрити осіння нудьга, відчуватимете втому. Щоб підняти настрій, спілкуйтеся із друзями та рідними. Не очікуйте чогось особливого від нових знайомств. Можливо, людина виявиться не такою, як себе видає.

Скорпіон. Розбіжності у стосунках намагайтеся вирішувати спільно з партнером. Не робіть поспішних висновків та не приймайте необдуманих рішень. Водіям зірки радять бути обережнішими на дорозі.

Стрілець. На першому місці зараз буде робота. Через це можуть постраждати особисті стосунки, зате, найімовірніше, ви отримаєте грошову премію. Навчіться відпочивати, щоб ваші ресурси не закінчилися. Бережіть здоров’я та фігуру.

Козеріг. Низка сприятливих подій чекає на вас. Відкладіть нецікаві та тяжкі справи на потім. Присвятіть час тому, до чого лежить душа. До речі, вдома зараз можна робити перестановку чи невеликий ремонт.

Водолій. Висока ймовірність змін у особистому житті, особливо якщо ви самотні. Придивіться до оточення, щоб не пропустити своєї долі. Оновіть гардероб. Не шкодуйте грошей на себе: ці вкладення окупляться.

Риби. Справ виявиться багато, й вас не полишатиме відчуття, що їхня кількість не зменшується… Через зайнятість можете пропустити важливі зміни у власній родині. Тепер можна й потрібно займатися своєю фігурою.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...