Опубліковано: 15 Листопада, 2021. Переглядів: 824


Команда боксерського клубу “Нокаут” з Виноградова вдало виступила на Всеукраїнському турнірі в Хусті (+ФОТО)

У неділю, 14 листопада, завершився ХІІ Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті В.Тунаєва. Змагання проходили 12-14 листопада в Хусті.

Майже 200 учасників із різних куточків України приїхали сюди показати чудові поєдинки та позмагатися за статус переможця турніру. Виноградівський БК “Нокаут” на турнірі представляло 12 учасників.

Наші спортсмени провели нелегкі поєдинки як із земляками, так і з гостями турніру із Донецька, Львова, Перегінська, Косів…

Воля до перемоги, яка панувала у кожного з них, поповнила скарбничку клубу, окрім командного кубку за ІІ місце, такими медалями:

-5 золотих;
-4 срібних;
-3 бронзових.

Хочу висловити щиру вдячність за вашу, юні боксери, сумлінну працю, старання, які дають такі результати! Подяка батькам за підтримку, за ваше розуміння, за те, що завжди пліч-о-пліч зі своїми дітьми. Для них це дуже важливо.

Окрема подяка Федерації боксу Закарпатської області за співпрацю, Ковчар Миколі – за запрошення і організацію такого чудового заходу, тренерам Олег Стангрет і Vova Svoren за працю, яку вкладаєте у розвиток молодого покоління.

Рівно рік тому, ми разом розгорнули чистий аркуш і почали писати історію виноградівського боксу. І в нас все виходить дуже добре! Бо командна робота завжди приносить результат.

Людмила СВОРЕНЬ, керівник Виноградівського боксерського клубу «Нокаут»


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...