Опубліковано: 13 Листопада, 2021. Переглядів: 427


Гороскоп на 15 – 21 листопада

Овен. Навіть якщо обставини складатимуться не на вашу користь і задумане не здійсниться, не засмучуйтеся. Сконцентруйтеся на нових цілях. Будьте поблажливими до близьких людей. Менше сваріться й не кидайтеся образливими словами.

Телець. Нарешті вирішаться питання особистого характеру. Можливо, партнер зізнається у своїх почуттях і буде чекати від вас сигналу у відповідь. На роботі відчуватиметься напруга. Зробіть перший крок, щоб не псувати стосунків із колегами.

Близнюки. Вам може здатися, що всі налаштовані проти вас. Потрібно побути на самоті, щоб зрозуміти, що це не так. Дехто може бути схильним до застудних захворювань. Будьте напоготові, стежте за симптомами.

Рак. Єдині проблеми, які можуть виникнути зараз, – побутові. В іншому вас можна буде назвати абсолютно щасливою людиною. Не лякайтеся нових завдань на роботі, навіть якщо спочатку вони здадуться вам нездійсненними.

Лев. Настав час трохи розслабитися. Перекладіть справи на чужі плечі, а самі присвятіть час відпочинку. Ідеальний період для коротких подорожей та поїздок за місто. Будь-яка фізична праця у ці дні радості не принесе.

Діва. Непростим для вас буде 19 листопада. Постарайтеся провести його вдома. Якщо витримаєте це випробування гідно, далі настане біла смуга. У вихідні займіться облаштуванням сімейного гніздечка.

Терези. Справ і турбот буде безліч. Правильно розставте пріоритети, щоб усе встигнути. Фінансові питання вирішуйте обережно. Вас можуть обдурити, якщо вчасно не звернетеся до професіоналів. Період ідеальний для накопичень.

Скорпіон. Приготуйтеся опинитися у центрі уваги. Можете отримувати подарунки й несподівані сюрпризи. Все приймайте з усмішкою. Зараз краще не розпочинати нічого нового, але незавершені справи варто закінчити.

Стрілець. Можливо, доведеться пережити зраду близької людини. Не робіть поспішних висновків. Можуть загостритися старі болячки. Натомість із грошима справи налагодяться – очікуйте на фінансові надходження.

Козеріг. Будь-які ідеї, які відвідають вас зараз, виявляться чудовими. Багато клопоту принесуть діти, проте вони ж подарують і радісні хвилини. Господиньки можуть займатися будинком, рукоділлям та приготуванням їжі. Все вийде якнайкраще.

Водолій. Ваші чарівність та доброзичливість допоможуть вирішити одразу кілька важливих питань. Можлива знаменна зустріч. Будьте до неї готові! У тих, хто давно у шлюбі, можуть виникнути складнощі.

Риби. Перегляньте сімейний бюджет: останнім часом гроші течуть крізь пальці. Із другою половиною може виникнути конфлікт через протилежні погляди. Будьте мудрішими… Чудовий період для занять спортом, особливо для кардіонавантажень.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...