Опубліковано: 12 Листопада, 2021. Переглядів: 1174


На президії Закарпатської облради погодили на сесію відставку Петрова, але не проголосували обрання нового голови (ДОКУМЕНТ)

Сьогодні, 12 листопада, перед призначеною на понеділок, 15 листопада, позачерговою сесією Закарпатської обласної ради відбулося засідання президії облради.

На ньому було узгоджено питання порядку денного позачергової сесії.

Про це повідомляють крайові ЗМІ.

За основу було взяти проєкт порядку денного, підготований регламентною комісією під головуванням представника ОПЗЖ Віктора Русина, який передбачає розгляд питання про дострокове припинення повноважень наразі ще формально чинного голови облради Олексія Петрова. За цей пункт порядку денного голосували представники всіх фракцій, окрім “Слуги народу”, “За майбутнє” та КМКС.

Утім, погоджено, що питання обрання нового голови на наступному засіданні наразі не розглядатиметься. Причиною цього є те, що з цього приводу наразі все ще тривають консультації. Як уже повідомляли ЗМІ, кандидатура В.Чубірка не є прийнятною не тільки для всіх фракцій, але й для окремих депутатів нової владної широкої коаліції в облраді також.

Також, депутати звернуться до президента Володимира Зеленського, Верховної Ради та правоохоронних органів щодо надання правової оцінки діям, що мають місце в облраді останнім часом.

Розглядатиметься і ряд інших звернень.

Також на сесії будуть розглянуті й інші питання для життєдіяльності області.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...