Опубліковано: 10 Листопада, 2021. Переглядів: 762


“Ми не витримаємо. Плюнемо на все і підемо” – крик душі лікаря зняли на відео

Головний лікар Рівненської міської лікарні Євген Кучерук емоційно закликав українців вакцинуватися. Медик розповів, що у його лікарні від коронавірусу помирають саме не щеплені. Звернення лікаря опублікував мер Рівного Олександр Третяк у Facebook.

“Ні один хворий, який щепився, не помер. Я дуже всіх прошу, колеги, зверніть увагу на це. Ми не витримаємо. Плюнемо на все і підемо, залишимо лікарню”, — заявив Кучерук.

Він пояснив, що коли в лікарні 340 хворих на коронавірус, потрібно щонайменше 600 персоналу для їх обслуговування. Медики працюють на межі своїх можливостей.

“Ми просто не витримуємо такого навантаження. Люди мали б допомогти медикам та вакцинуватися Бо це єдине спасіння для усіх нас”, – наголосив Кучерук.

Мер нагадав, що вчасно розпочате лікування хвороби рятує життя, запобігає тяжкому перебігу чи полегшує симптоми хвороби.

“Повірте, лікування в умовах стаціонару в кризовому стані — це ходіння по краю прірви, навіть за умови, коли у нас є достатньо кисню”, – написав Третяк.

Додав, що ситуація у місті надкритична. Уже не вистачає санітарів, аби виносити тіла померлих від коронавірусу. За словами мера, головний лікар змушений допомагати вивозити померлих.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...