Опубліковано: 13 Листопада, 2020. Переглядів: 290


Розглядаємо варіант ухвалити постанову про скасування “карантину вихідного дня”, – нардеп

У п’ятницю відбулася онлайн-нарада голів фракцій Верховної Ради. Про це у Telegram повідомив народний депутат від “Голос” Ярослав Железняк.

“Порядок очевидний: план роботи на найближчий тиждень. Точніше, коригування плану, з огляду на ситуацію, коли у строю тільки віце-спікер”, – написав він.

Раніше спікер Дмитро Разумков та його перший заступник Руслан Стефанчук заявили про інфікування коронавірусом.

За словами нардепа, є ймовірність, що через ситуацію з хворими частину тижня перенесуть, залишивши для роботи четвер – 17 листопада. Але остаточного рішення немає і до понеділка не буде.

“Поки всі налаштовані працювати”, – заявив нардеп.

Парламент планує розглянути законопроєкт Разумкова про повернення е-декларування і, можливо, інші закони, пов’язані з КСУ; постанову про підготовку до карантинних заходів, відстрочку РРО – введення касових апаратів для підприємців.

“Також розглядаємо варіант ухвалити постанову про скасування “карантину вихідного дня”. Загалом, у понеділок буде більше ясності”, – повідомив парламентарій.

За регламентом ВР пленарні засідання відкриває, веде і закриває голова, а в разі його відсутності – перший заступник чи заступник.

Віце-спікер Олена Кондратюк заявила у Facebook: “Почуваюся добре, готова підстрахувати колег і вести засідання парламенту. Це мій обов’язок, як віцеспікерки за обставин, що склалися”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...