Опубліковано: 23 Жовтня, 2021. Переглядів: 237


Гороскоп на 25 – 31 жовтня

Овен. У фінансовому плані тиждень буде дуже продуктивним. Зможете вкласти гроші так, щоб вони принесли дохід. Використайте цей час для налагодження зв’язків, перш за все робочих. Не рекомендується фізична праця, заняття в спортзалі теж поки відкладіть.

Телець. Непоганий час дпя самоосвіти та підвищення кваліфікації. Дохід зараз залежатиме від вашої працьовитості. Якщо не будете лінуватися – зірвете куш. Але й відпочивати не забувайте. Неділю проведіть у приємній компанії.

Близнюки. Самостійно краще за серйозні проєкти не братися. Добрий результат принесе колективна праця. До невдач поставтеся філософськи, цей досвід допоможе не робити помилок. Імовірне загострення хронічних захворювань.

Рак. На вас чекає рутинна монотонна праця. Але незабаром усе ж зможете відпочити. Зірки не радять зараз вступати в конфлікти з керівництвом. Та й з колегами краще зберігати дружні стосунки: дізнаєтеся багато нового.

Лев. Подбайте про підвищення імунітету. Якщо все ж захворієте, не переносьте хворобу на ногах. Сімейний човен у декого може дати тріщину. Зробіть перший крок, друга половинка це оцінить. Не допускайте надмірностей у харчуванні.

Діва. Вам можуть запропонувати вигідну роботу, але, перш ніж погоджуватися, подумайте, чи готові ви до змін. У неділю можливі нові приємні знайомства. Напруженими можуть стати стосунки зі старшим поколінням.

Терези. Не сидіть удома, частіше бувайте в людних місцях. Спілкування з протилежною статтю – те, що вам потрібно зараз. Близький друг може показати себе не з кращого боку. Постарайтеся в усьому розібратися, але не переривайте спілкування остаточно.

Скорпіон. Тиждень виявиться дещо напруженим як на роботі, так і вдома. Для відновлення сил проведіть вихідні далеко від міста. Фінансова ситуація в першій половині тижня буде непростою, але в другій ви знайдете нові джерела доходу.

Стрілець. Шанси знайти свою половинку для самотніх як ніколи високі. Головне, не відлякати її своїм напором. Батькам варто бути уважними до дітей. Дійте пряником, а не батогом, щоб «достукатися» до них.

Козеріг. Начальство буде пред’являти до вас високі вимоги, постарайтеся показати себе з вигідного боку, це оцінять. Відпочивати зараз краще з сім’єю, якій не вистачає вашої уваги. Творчих людей відвідає натхнення, з’являться нові ідеї.

Водолій. У сім’ї можуть виникнути конфлікти, й ви опинитеся між двох вогнів. Постарайтеся стати миротворцем. Важливо уникати стресів: вони можуть підточити здоров’я. Вихідні проведіть з друзями.

Риби. Постарайтеся менше переживати через дрібниці, зосередьтеся на дійсно важливих речах. Зірки не радять мовчати про свої почуття. Ідеальний час, щоб сказати близькій людині: «Я тебе кохаю!»


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...