Опубліковано: 21 Жовтня, 2021. Переглядів: 329


Ще одна область посилює карантинні обмеження

З 23 жовтня на Хмельниччині запровадять додаткові карантинні обмеження у зв’язку з ростом захворюваності на коронавірус.

Область опинилася на порозі червоної зони, заявив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Тюрін на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій 20 жовтня.

З суботи кіоски, магазини, супермаркети, продовольчі й непродовольчі ринки працюватимуть тільки за умов розрахунку – одна людина на 10 кв. м і за наявності в суб’єктів господарювання та їхніх працівників негативного результату ПЛР-тесту або документа про вакцинацію хоча б однією дозою Covid-вакцини.

Перукарні, салони краси, готелі, хостели та інші заклади сфери послуг працюватимуть винятково за умови наявності в працівників актуального негативного результату ПЛР-тесту на Covid-19 або жовтого сертифіката про вакцинацію.

Проведення масових заходів дозволятимуть за умови наявності в організаторів і відвідувачів негативного Covid-тесту або жовтого сертифікату. Аналогічно працюватимуть і заклади культури, кінотеатри, спортивні зали, фітнес-центри й басейни.

Бари, ресторани й кафе працюватимуть з 06:00 до 23:00. Приймати відвідувачів вони зможуть за умови наявності в працівників і відвідувачів негативного результату тестування на коронавірус, проведеного не більш як за 72 год., або документа, що підтверджує вакцинацію хоча б однією дозою вакцини, а також наповненості закладу на 50% із розрахунку не більш як чотири особи за столиком.

Нацполіції доручили створити рейдові групи й забезпечити контроль за виконанням протиепідемічних вимог і дотриманням нових правил пасажирських перевезень.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...