Опубліковано: 16 Жовтня, 2021. Переглядів: 253


Гороскоп на 18 – 24 жовтня

Овен. На роботі захочете відпочити від професійних стресів. Однак не відмовляйтеся від своїх привілеїв, бо матимете шанс на підвищення або надбавку до зарплати. Завершіть відкладені справи. У любові будете шукати підтримки й безпеки, а не нових пригод.

Телець. Тиждень буде неспокійним, але творчим. На роботі зосередьтеся на найважливішому. У вихідні не примушуйте себе до візитів, які вам не хочеться робити. Закохані, переконайтеся, що відправляєте романтичні повідомлення на правильний номер телефону!

Близнюки. Бережіть здоров’я і не забувайте відпочивати та приймати вітаміни. Зірки обіцяють удачу в коханні. Деякі нові любовні зв’язки можуть вас так захопити, що це вплине на виконання службових обов’язків. На щастя, на роботі тиждень буде спокійним.

Рак. Справи, що вимагають ретельних розрахунків і детальних планів, зараз увінчаються успіхом. Імовірне підвищення платні. В любові будете нерішучі. До того ж партнер дуже вас ревнуватиме. Знайдіть час для спільних справ поза домом і готуванням.

Лев. Можливі додаткові й дуже важливі посадові обов’язки, які принесуть вам гроші та визнання. Якщо шукаєте роботу, саме час енергійно взятися за справу. На офіційній зустрічі, навіть діловій, можете зустріти людину, яка приверне вашу увагу.

Діва. Відчуєте симпатію людей, які досі вам не довіряли. Роздуми з духовних питань додадуть вам сил у вирішенні професійних проблем. Хоча нестачі в грошах не відчуватимете, трохи економії не зашкодить. У стосунках запанують любов і злагода.

Терези. Інтуїція вас не підведе. Стара справа, яка непокоїла, вирішиться і додасть доброго настрою. Вас будуть вабити нові знайомства та інтригуючі зустрічі. Однак подумайте, чи варто руйнувати побудоване з коханою людиною заради швидкоплинного знайомства.

Скорпіон. На роботі не витрачатимете час на довгі розмови, а в разі конфліктів перестанете відмовчуватися. Подбайте про здоров’я і фізичну форму. Сприятливий час для відвідування басейну або тренажерного залу. Самотні будуть розвивати нові стосунки.

Стрілець. Захочеться новизни та змін у вашому впорядкованому житті, шукатимете порцію азарту та адреналіну. Інтриги на роботі не принесуть нічого хорошого. Родина допоможе втілити давні плани. Не відмовляйтеся від подорожей у вихідні, буде весело.

Козеріг. Час сприятливий для нових знайомств і участі у вигідних справах. Не забувайте дотримуватися свого слова. Терпіння й неабияка інтуїція допоможуть відкрити секрет, який дасть вам велику перевагу перед конкурентами.

Водолій. Удача на вашому боці. Дозвольте собі більше слабини та задоволень. Важка робота може поставити під загрозу здоров’я. Перед вами постануть завдання, що вимагають делікатності. Люди, яким ви щиро допоможете, незабаром відплатить вам сповна.

Риби. На вас чекає удача й чудовий настрій. На роботі не відмовляйтеся від пропозицій пройти навчання, там ви познайомитеся з цікавими людьми. В сімейних справах можлива важлива зустріч або візит. Уважно слухайте, що кажуть діти й молоді люди.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...