Опубліковано: 29 Травня, 2021. Переглядів: 259


Гороскоп на 31 травня – 6 червня

Овен. Дослухайтеся до інтуїції та внутрішнього голосу. Приємним буде цей період для закоханих: побачення, романтичні поїздки та сюрпризи. Вихідні присвятіть собі.

Телець. Гроші надійдуть, звідки не чекали. Головне, не давайте в борг безвідповідальним людям. На роботі розберіться з паперами. Дещо цікаве дізнаєтеся від колег.

Близнюки. Виникне чимало запитань до людей із вашого оточення. Не довіряйте нікому. Серйозні проєкти зараз починати не варто. А от домом займатися можна і треба!

Рак. Дрібниці можуть набути неабиякого значення. Імовірний конфлікт із друзями, але правда буде на вашому боці. Період сприятливий для фізичних навантажень і дієт.

Лев. Перед тим, як вкладати гроші, порадьтеся з близькими. А от рішення в особистому житті обмірковуйте на самоті. Присвятіть час власним інтересам, а любов хай побуде на другому плані.

Діва. Зараз варто братися тільки до приємних справ. Обов’язкові відкладіть на другу половину червня. На роботі дайте зрозуміти, як із вами можна поводитися, а як – ні. Не бійтеся показати зуби!

Терези. Начальство буде прискіпливим, але ваша старанність змусить його змінити думку. На дачі зараз краще не працювати, а відпочивати. Діти можуть сісти на шию, та сваритися з ними не треба.

Скорпіон. Будь-які нові знайомства, ділові чи романтичні, підуть на користь. Спілкуйтеся якомога більше, щоб не нудьгувати. Якщо маєте намір щось оновити в помешканні, зробіть це до кінця тижня.

Стрілець. Сприятливий час, щоб закрутити роман. Правда, не факт, що він виявиться тривалим. З грошима може бути туго, але не критично. Якщо старші попросять про допомогу, не відмовте.

Козеріг. Не прогавте шанс, на який ви довго чекали. У вихідні вам буде забезпечено гарний настрій, тож обов’язково поділіться ним із близькими. Якнайбільше гуляйте на свіжому повітрі.

Водолій. У будь-якій справі ймовірні підводні камені. Будьте готові й за необхідності просіть допомоги. Самотні можуть познайомитися з нечесною людиною: зважте всі за і проти, перш ніж починати стосунки.

Риби. На роботі на вас чекає неабиякий успіх. Використайте цей час, щоб заявити про себе. Автолюбителям і спортсменам зараз варто бути обережними – період вкрай травмонебезпечний.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...