Опубліковано: 22 Травня, 2021. Переглядів: 332


Гороскоп на 24 – 30 травня

Овен. З вашою енергією й рішучістю здолаєте всі перешкоди на шляху до мети. Харизма й упевненість привернуть увагу протилежної статі. Але уникайте зарозумілості й не вихваляйтеся.

Телець. Ваші розум, чарівність, безпосередність і оригінальність сприятимуть вирішенню безлічі проблем. Посиденьки зі старими дру­зями допоможуть забути старе і зміцнити стосунки.

Близнюки. Пам’ятайте, що репутація та імідж мають велике значення, особливо в бізнесі. Майте це на увазі й сміливо будуйте кар’єру, але не забувайте й про паперову тяганину. Багато працюйте – і результат не забариться.

Рак. Очікуване поліпшення фінансового становища – закономірний результат вашої наполегливої праці. Присвятіть вечори улюбленому хобі й спілкуванню з сім’єю. Спільно приготована вечеря додасть гармонії стосункам.

Лев. Навколишні відчувають ваш магнетизм. Можливі багато поїздок, зустрічей, як по роботі, так і особистих. У фінансовій сфері будь-які великі угоди матимуть успішний результат.

Діва. Ви зараз особливо привабливі, скористайтеся цим, якщо самотні. Можете без особливих зусиль завершити розпочатий проєкт, але для нового доведеться ще накопичувати інформацію.

Терези. Чудова пора для початку відносин як на роботі, так і в особистому житті. Є шанси поліпшити матеріальне становище. Можливо, вам знадобиться підтримка впливової людини, але зважте всі ризики.

Скорпіон. Зможете зміцнити стосунки й поліпшити фінансове становище. Завдяки професіоналізму й працьовитості зумієте домогтися всього, чого захочете. Але шлях до успіху іноді буває довгим,.

Стрілець. Сприятливий час, щоб пройти курс оздоровлення організму. Подбайте про фігуру, скорегуйте харчування, запишіться на заняття спортом. А ще важливо, щоб думки й дух гармоніювали з тілом.

Козеріг. Імовірні ділові пропозиції, ус­пішне завершення справи або новий роман. Ваші чарівність і магнетизм підкорять оточуючих. Майте на увазі, що звичку діяти нестандартно не всі зможуть зрозуміти.

Водолій. Можливий захоплюючий роман, подорожі, нові враження. Виникне потреба в близькості та турботі. В свою чергу теж проявіть душевність. Не забувайте, що людей приваблюють різнобічні й незалежні особистості.

Риби. Добрий період для виконання поточних завдань, аналізу досягнутих результатів, спілкування з коханою людиною. Не виключено, що нові ділові знайомства переростуть у романтичні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...