Опубліковано: 22 Травня, 2021. Переглядів: 533


Саакашвілі підтримує відновлення спеціальної економічної зони “Закарпаття” (ВІДЕО)

Голова Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі записав відео, в якому серед іншого акцентує на важливості відновлення СЕЗ “Закарпаття”.

Каже, що це докорінно змінить соціально-економічне становище регіону, завдяки цьому Закарпаття може стати однією з кращих областей України.

По суті, своїм відео, відомий політик висловив підтримку зверненню Закарпатської обласної ради до центральної влади, ініціатором якого є депутат облради з фракції “ОП-ЗЖ”, член постійно діючої комісії з питань екології та використання природних ресурсів Степан Деркач.  Він, до слова, неодноразово у своїх інтерв′ю наголошував на важливості відновлення СЕЗ “Закарпаття” для створення сприятливого інвестиційного клімату (відео дивіться вкінці). Слід зазначити, що пропозицію С.Деркача перед тим підтримали його колеги по депутатському корпусу, що свідчить про розуміння обласних народних обранців важливості та колосальних перспектив для Закарпаття після відновлення спеціальної економічної зони.

Приємно, що українська влада взяла до уваги звернення Закарпатської обласної ради, його вже опрацювали у Комітеті з питань економічного розвитку Верховної Ради України та передали в Кабінет міністрів, про що облраду повідомив листом очільник комітету Дмитро Наталуха. Тож є сподівання, що у найближчому майбутньому з офіційного Києва надійдуть хороші новини для Закарпаття.

Велике інтерв′ю Степана Деркача за 20 жовтня 2020 р. обласному телеканалу “Перший кабельний”, де, зокрема, йде мова й про СЕЗ “Закарпаття”:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...