Опубліковано: 15 Травня, 2021. Переглядів: 320


Гороскоп на 17 – 23 травня

Овен. Довіряйте інтуїції, вона не підведе. Єдине, що вам протипоказано в цей період, – самотність. Спробуйте подивитися на світ очима своїх коханих. Тоді стосунки складатимуться гармонійно, а спільне життя буде спокійним і радісним.

Телець. Тиждень відкриє перед вами необмежені можливості. Не зволікайте й не сумнівайтеся, щоб не наполохати удачу. У професійних питаннях покладайтеся на підказки інтуїції, але все ж аналізуйте й точно розраховуйте всі кроки.

Близнюки. Вас захоплять звичайні справи й земні радощі. Найкраще будете почуватися в колі сім’ї або наодинці з коханою людиною. Самотніх потішать чудові мрії, а тим, хто вже створив союз, не завадить додати в життя трохи вогника.

Рак. Сприятливий час, щоб налагодити контакт із керівництвом, завести корисні знайомства, укласти важливі договори. В суботу та неділю краще відпочити та подбати про здоров’я. Можете розраховувати на підтримку друзів. Сімейні стосунки стануть гармонійнішими.

Лев. Варто зосередитися на роботі, щоб не пропустити чудових можливостей. Поясніть близьким причини вашої тотальної зайнятості. Уникайте емоційних перевантажень і не смітіть грошима. Ймовірні цікаві знайомства (й ділові, і романтичні), поїздки, зміни в стосунках.

Діва. Відчуєте енергетичний і духовний підйом. Нестандартний погляд на речі дозволить побачити нові шляхи до мети, а також додаткові джерела доходів. Люди, з якими познайомитеся в ці дні, можуть стати вашими друзями та однодумцями.

Терези. Сприятливий час для розширення кола службових обов’язків і додаткових заробітків. У особистому житті не форсуйтє події. Можливо, доведеться взяти на себе роль головного добувача в родині. Мир і спокій вдома залежать від вашого терпіння і душевної щедрості.

Скорпіон. У фінансових питаннях нічого не вирішуйте похапцем. Навіть якщо зараз гаманець порожненький, дуже скоро все налагодиться. Неодруженим зірки обіцяють романтичне знайомство в поїздці або в громадському місці.

Стрілець. Тиждень пройде під знаком корисних знайомств. Часу буде в обріз, тому розпишіть усі заходи по пунктах. Проводьте якомога більше часу з коханими, частіше влаштовуйте романтичні побачення, знайомте зі своїми друзями.

Козеріг. Можуть нагадати про себе старі невирішені справи. Слідкуйте за витратами, щоб не платити зайвого. У любовних стосунках ви на роздоріжжі: ставити на них крапку чи реанімувати – вирішувати тільки вам. Будьте уважні до здоров’я, можливо, старі недуги дадуть про себе знати.

Водолій. Дрібні негаразди в роботі та особистому житті можуть серйозно підірвати емоційний стан. Не піддавайтеся цим занепадницьким настроям – ваші близькі докладуть усіх зусиль, щоб вас підтримати, і до кінця тижня все налагодиться. Присвятіть час домашнім клопотам і добре виспіться.

Риби. Будьте готові до нестандартних ситуацій. Все розпочате і зроблене цього тижня піде на користь і стане міцною основою для майбутніх кар’єрних звершень. Однак не думайте, що й удома можете всім диктувати свою волю. Це може поставити під загрозу добрі стосунки з коханими.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...