Опубліковано: 12 Травня, 2021. Переглядів: 206


Трейлер фільму про легендарного лицаря Карпат вийшов онлайн (ВІДЕО)

Трейлер історичного бойовика “Довбуш” презентували в мережі. Фільм зняв режисер “Мамая” і “Поводиря” Олесь Санін.

Дія розгортається у Карпатах на початку XVIII ст. Жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. Шукають помсти панам за вбивство батьків. Один прагне грошей, другий – справедливості, за сюжетом.

“Гуцули починають повстання, яке очолює Олекса. Шляхта робить усе можливе, аби знищити Довбуша. Але він їх перехитрив. І розрослася легенда про карпатського лицаря, що надихає покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов, зраду і кривду. Про те, як він жив і як обманув смерть”, – ідеться в синопсисі.

Знімальний процес мав закінчитися минулого року, але пандемія стала на заваді планам. Фільмування відновлять на початку червня.

“Для стрічки ми зібрали найкращу кінематографічну команду однодумців з України, Польщі, Канади та США. Обрали унікальні природні та історичні локації для зйомок. Ландшафти, праліси та майже недоторкані сучасністю скелі та урочища, що несуть у собі магію насправді дикої природи й силу вільного духу. Ми відроджували ремесла та реставрували унікальні техніки бою. Вивчали музичну, матеріальну і нематеріальну культуру часу, в якому розгортаються події. І все це для того, щоб розказати неповторну історію боротьби й кохання, яка пережила століття”, – каже Олесь Санін.

“Довбуш” стане однією з найдорожчих картин в історії вітчизняного кіно. Орієнтовний бюджет – понад 90 млн грн.

“Ми докладаємо всіх зусиль, щоб виправдати очікування і створити найбільш видовищний український фільм із потужними акторами та неймовірно красивими локаціями”, – додає продюсер Максим Асадчий.

Вихід у прокат заплановано на осінь. Також готується міжнародна версія стрічки, передусім для Польщі й Канади.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...