Опубліковано: 10 Травня, 2021. Переглядів: 756


У страшній ДТП на трасі Київ-Чоп загинула вся родина (+ФОТО, ВІДЕО)

Смертельна аварія сталася на трасі Київ-Чоп поблизу села Колоденка Рівненського району.

У результаті зіткнення Mercedes-Benz Sprinter і Аudi А4 загинула родина, яка їхала в останньому – 34-річний чоловік, його 37-річна дружина та син 1,5 місяці. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Водій Аudi А4 їхав у напрямку Києва.

Виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinte під керуванням 30-річного жителя Закарпатської області.

“Від отриманих у ДТП травм на місці події загинув водій легковика, а також його півторамісячний син. Крім того травм зазнала і 37-річна дружина керманича автомобіля Аudi. У неї медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, політравму, мозкову кому, перелом стегна та перелом передпліччя. Попри вжиті реанімаційні заходи, врятувати життя жінці не вдалося: через кілька годин вона померла у лікарні”, – розповіли поліцейські.

Водія мікроавтобуса із понівеченого авто діставали рятувальники. У нього політравма, закрита черепно-мозкова травма, множинні переломи. Чоловіка госпіталізували до Рівненської центральної міської лікарні.

Слідчі відкрили кримінальні провадження. Чи були водії тверезими – стане відомо за результатами судово-медичної експертизи.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...